Moet mijn kind eten/drinken mee?

De leiding heeft drinken, maar het is wel verstandig om uw kind evengoed drinken mee te geven, er wordt hard gewerkt deze week. Ook eten moet uw kind zelf mee.

Mijn kind is ergens allergisch voor, waar kan ik dat aanmelden?

Dit dient u aan te geven onder bijzonderheden bij het inschrijfformulier. Zorg dat uw kind het in het begin van de week ook meldt bij de leiding van de wijk.

Mijn kind heeft geen zwemdiploma, houden jullie hier rekening mee?

Ja, uw kind kan alleen onder toezicht van de leiding in ons zwembad zwemmen. Als uw kind helemaal niet mag zwemmen, zorg dan dat dit gemeld is bij de leiding.

Mijn kind wil in een andere wijk, mag dit?

Dit is mogelijk, het is wel belangrijk dat uw kind zich meld in de wijk waar hij/zij in eerste instantie is ingeschreven, de leiding zal het vanuit die plek verder regelen.

Wanneer mogen de ouders wél het veld op?

Op woensdagavond is er een kijkavond van 19:00 tot 21:00, ook op vrijdagmiddag bent u welkom voor de playbackshow en ons kampvuurtje! Het vrijdagmiddagprogramma start vanaf 12:30.

Daarbij bent u van harte welkom op de vrijdag vanaf 7.00 uur te komen opruimen.

Ik wil graag het hutje van mijn kind zien, wanneer kan dat?

Op woensdagavond tussen 19.00 en 21.00 uur en vrijdag vanaf 12.30 uur als hij in de fik gaat.

Heeft de leiding zonnebrand met mooi weer?

Nee, het is belangrijk dat u uw kind zonnebrand meegeeft!

Hoe laat begint het vuur?

Tussen 13.00 en 14.00 uur.

Wat is het programma van de donderdagavond?

De kinderen worden om 20:00 uur weer op het terrein verwacht waarna er een nachtspel volgt en de avond eindigt met wat drinken rond het kampvuur, waarna uw kind gaat ”slapen” in zijn/haar eigen hutje (mits goedgekeurd door de leiding).

Er is iets kapot gegaan/kwijtgeraakt wat ik mijn kind naar Huttendorp had meegegeven, wat nu?

Stichting Kinderdorp Stede Broec is niet verantwoordelijk voor vermissing/diefstal/beschadiging van voorwerpen meegegeven aan de kinderen. We raden dan ook ten zeerste af om waardevolle spullen mee te geven. Enkele voorbeelden van voorwerpen die het beste thuisgelaten kunnen worden: sieraden, geld, horloges, mp3-spelers, radio, telefoon.

Gaat het feest door met slecht weer?

Ja. Maar bij zeer ernstige weersverwachtingen kunnen onderdelen van het programma geannuleerd worden. Wij laten ons echter niet gek maken door een buitje. Wij adviseren wel uw kind regenkleding mee te geven mochten de verwachtingen slecht zijn.

Wat is het telefoonnummer van Huttendorp?

Huttendorp is momenteel alleen te bereiken via de mail: info@httndrp.nl. Wanneer er dringende zaken zijn, dan nemen wij contact met u op. De mail wordt z.s.m. gelezen en indien nodig beantwoord d.m.v. telefonisch contact of email.

Zijn jullie verzekerd?

Wij zijn beperkt verzekerd, wij gaan ervan uit dat u uw kind WA verzekerd heeft.

Ik wil mezelf graag opgeven als leiding, kan dat?

Ja, graag zelfs! Neem even contact op met info@httndrp.nl en laat je naam, geboortedatum en telefoonnummer achter. Dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op. We zijn altijd op zoek naar nieuwe vrijwilligers van 18 jaar tot 30/35 jaar.

Gaat het maken van soep, het bakken van pannenkoeken en het bbq-en veilig?

Ja, wij nemen alle voorzorgsmaatregelen die nodig zijn voor een veilige manier van koken.

Wat gebeurt er als het hard regent/waait?

Wij hebben enkele tenten staan waarin we kunnen schuilen. Bij ernstige weersverwachtingen zal het bestuur een beslissing nemen over de te nemen acties. Wij communiceren dit via Facebook en de website.

Hoeveel betaal ik?

U betaald voor ieder kind dat meedoet € 20, -.(excl. administratiekosten)

Mocht uw gezin zijn aangesloten bij Stichting Leergeld kunt u via Stichting Leergeld de inschrijfkosten vergoed krijgen.

Afmelden tijdens Huttendorp?

Afmeldingen kunnen tijdens Huttendorp gedaan worden via info@httndrp.nl of geef het even door aan de leiding van de wijk waarin uw kind zit.

Waar vind ik de gevonden voorwerpen?

Aan het begin van het veld bij de kantine, even vragen aan de leiding. Gevonden voorwerpen worden tot uiterlijk 1 maand na Huttendorp bewaard. Uiteindelijk zullen de overgebleven gevonden voorwerpen worden geschonken aan een goed doel.

Op welke dagen en tijden zijn mijn kinderen welkom?

  • Maandag t/m donderdag van 10.00 t/m 16.00 uur.
  • Kijkavond woensdagavond van 19.00 t/m 21.00 uur (toegankelijk voor iedereen).
  • Slaapnacht donderdag van 20.00 t/m 9.00 uur vrijdag.
  • Playbackshow en vuur vrijdag vanaf 12.30 uur (toegankelijk voor iedereen).