Huttendorp Stedebroec

Al meer dan 40 jaar zijn wij niet meer weg te denken op de ijsbaan van Bovenkarspel. Iedere laatste week van de zomervakantie komen er meer dan 500 kinderen uit Stede Broec een fantastische hut bouwen met vriendjes en vriendinnetjes.

De kijkavond op woensdag is een echt familie uitje geworden. Hier en daar zie je een kind trots bovenop zijn of haar hut staan om deze te showen aan hun familie. Op donderdag de spannende overnachting voor de kinderen van de schoolgroepen 6, 7 en 8. Eerst het avondspel, daarna genieten van de warme chocolademelk bij het kampvuur met een versnapering om vervolgens de hele nacht niet te slapen! (of misschien stiekem even een uurtje).

Op vrijdag sluiten we traditiegetrouw af met een playbackshow, een groot vuur en een heerlijk ijsje waarbij iedereen welkom is. En met iedereen bedoelen wij ook iedereen. Het is een fantastische dag om de zomervakantie en huttendorp samen met z’n allen af te sluiten en te genieten van het grootste kampvuur van West-Friesland!

Sponsor worden van Huttendorp?

Dat biedt vele voordelen...

Het sponsoren van Huttendorp biedt lokale bedrijven de mogelijk om op een positieve manier onder de aandacht te komen bij de plaatselijke consument. Wilt u hier mee over weten?