Handige weetjes!

Als kinderen verhindert zijn tijdens de week, of even weg moeten, mag u uw kind een briefje meegeven met daarop de reden waarom en wanneer uw kind verhindert is. Hierdoor weten wij dat uw kind afwezig is en zullen wij hem/haar bij de kantine brengen.


Tijdens de week is het voor ouders verboden om het veld te betreden.

Doe dit dan ook niet, wij willen graag dat de kinderen zelfstandig van de week kunnen genieten en het zorgt ook voor een veilig en goed overzicht over ons veld. We zijn met een grote groep vrijwilligers en deze kunt u altijd aanspreken voor een vraag of verzoek.

Natuurlijk mogen jullie komen kijken naar de geweldige hutten. Dit mag op de woensdagavond van 19.00 tot 21.00 uur. Er staat limonade, koffie, thee en een koekje klaar. Voor de liefhebbers zelfs ijs!

Donderdagavond is de overnachting. De kinderen zijn welkom vanaf 20.00 uur. Geef uw kind de juiste spullen mee. Denk aan een slaapmatje, slaapzak, zaklamp eten (ook wat lekkers voor de leiding), drinken en vooral warme kleding! Geef uw kinderen geen waardevolle spullen mee. Deze hebben zij niet nodig en wij zijn niet aansprakelijk voor eventuele schade of verlies/diefstal.

Als de overnachting niet doorgaat zal dit direct via de email, deze site, en op onze Facebookpagina gedeeld worden. Houdt dit daarom deze dag goed in de gaten.

Als de kinderen al aanwezig zijn op het veld en de beslissing valt om de overnachting toch af te lasten dan bellen wij alle ouders op en zullen wij hetzelfde ondernemen als hierboven genoemd.

Op vrijdagochtend zijn alle kinderen moe en willen zij graag naar huis. Dit mogen zij ook zeker, alleen is het wel belangrijk dat ze het veld ook netjes achterlaten. Uw kind mag om deze reden ook niet eerder vertrekken dan 7.30 uur.

Vanaf 13.00 uur begint de playbackshow waarna het grote vuur aangaat en Huttendorp alweer ten einde komt. Dit betekent ook dat de verantwoordelijkheid voor de kinderen in uw eigen handen ligt. Kom gezellig langs op het veld met familie, vrienden en kennissen. Er zijn opblaaskussens en een echte ijscokraam!