Hi kids!

Het thema van Huttendorp 2018?

Jungle!!!

Huttendorp wordt dit één groot oerwoud! Het thema is namelijk jungle… We hopen dan ook jullie het dit jaar in huis hebben om te overleven in de jungle. Kom gerust verkleed, maar denk er wel om dat je een paar stevige schoenen aan doet. Afgesproken?

We zijn benieuwd hoe goed jij bent in het bouwen van een hut die de jungle kan overleven. Vergeet niet om een hamer en spijkers mee te nemen. Zonder hamer kun je zo moeilijk timmeren.

Vind jij wachten saai?

Wij ook! Het duurt nog veel te lang voordat het de week van Huttendorp is. Om de verveling een beetje tegen te gaan, hebben we op deze pagina een aantal toffe Huttendorp spelletjes gezet. Ze hebben allemaal te maken met het thema Jungle, dan kun je je vast voorbereiden. Zo hoef je je dus eigenlijk helemaal niet te vervelen. Voordat je het door hebt is het alweer de laatste week van de zomervakantie.

WAT MOET JE ALLEMAAL MEENEMEN NAAR HUTTENDORP?

Om erachter te komen wat je allemaal mee moet nemen naar Huttendorp, zul je de woordspiraal moeten lezen. Je zult dus even rondjes moeten draaien met je hoofd. Heel goed voor je nekspieren…

KLEUR JIJ DIT JAAR HET ALLERMOOISTE
VAN HEEL HUTTENDORP?

Doe mee met de kleurwedstrijd en maak kans om een mooie prijs te winnen tijdens Huttendorp.
De winnaar wordt op de vrijdag van Huttendorp bekend gemaakt.

ZOEK ALLE WOORDEN

Kun jij alle woorden vinden in de woordzoeker hiernaast? We hebben ons best gedaan om hem heel moeilijk te maken!  Wat denk je, gaat het jou lukken?